Om meg

Hei,

Må først si tusen takk for at du tittet innom bloggen min *smil* 

Min samboer og jeg bygget vårt 2. hus i 2012 og samtidig startet jeg en byggeblogg ved navn CRAZE. Bloggen var en fantastisk måte å få samlet bilder, inspirasjon, tanker og ikke minst frustrasjoner i byggeprosessen. 
Nå er huset klart til å innredes og selv om byggeprosessen ikke er helt ferdig vil jeg fortsette interiørdelen av huset i denne bloggen. Om du ønsker å se mer av selve byggeprosessen kan du se innom bloggen: craze.blogg.no hvor det ligger mye informasjon både om å bygge hus men også utfordringer og ærlige innlegg rundt hele prosessen. Jeg vil også fortsette å oppdatere byggebloggen når det dukker opp nyheter der, men her du er nå er det interiøret som har oppmerksomhet :)

Jeg er av den håpløse typen som vet hva jeg liker og vil ha før jeg går i butikken og derfor er det normalt sett håpløst å finne noe. 
Jeg elsker interiør, og spesielt det interiøret som er ferdig stylet i huset, men må innrømme at prosessen med å få huset slik jeg har bilde av i hodet mitt ikke er like festelig alltid. Men hjelpes meg, så glad jeg blir når jeg føler at jeg er på rett vei. *jubel* Det er noe ekstra koselig ved tanken om å skulle skape et hjem og jeg vil tro at mange kjenner seg igjen i utfordringene med å få huset til å både reflektere deg og dine men også føles som ditt eget hjem og ikke bare et hus.

Jeg setter veldig pris på innspill og spørsmål da jeg håper å kunne bidra til litt inspirasjon hos noen :o)

Klem 
Helene

mail: helene.carlsen@hotmail.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...